Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 19:31

21.286 αιτήσεις για την προκαταβολή σύνταξης μέσα σε 7 ημέρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του Δημοσίου gov.gr καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του e-EΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και θα είναι ανοικτή για αιτήσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Σε πάνω από 21.286 αιτήσεις ανέρχεται το πλήθος των αιτήσεων για την προκαταβολή σύνταξης κατά τις πρώτες 7 ημέρες λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας του e-ΕΦΚΑ.

Ο υψηλός αριθμός των αιτήσεων υποδηλώνει το μεγάλο ενδιαφέρον όσων έχουν υποβάλλει αίτημα συνταξιοδότησης να ενταχθούν στο μέτρο της προκαταβολής σύνταξης και παράλληλα αποδεικνύει πως η πλατφόρμα είναι φιλική, λειτουργική και εύκολη στη χρήση της από τον κάθε χρήστη.

Υπενθυμίζεται πως για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία:

  • Οι κωδικοί ΤaxisNet του αιτούντα
  • Ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ
  • Το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού
  • Ο αριθμός Πρωτοκόλλου του αιτήματος συνταξιοδότησης, η ημερομηνία υποβολής του αιτήματος και ο τ. φορέας υποβολής/κατάθεσης του αιτήματος συνταξιοδότησης. Τα στοιχεία αυτά απαιτούνται εφόσον δεν είναι προσυμπληρωμένα στην αίτηση.
Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία