Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 10:59

Τετράδα από το Γιουρόπα Λιγκ, με αποδόσεις από 1.75 έως 2.62

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σειρά παίρνει σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ, με τους 8 επαναληπτικούς για τη φάση των «16». Μοναδικό ματς που διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο είναι το Μόλντε – Γρανάδα, με τους Νορβηγούς να είναι τυπικά γηπεδούχοι στη Βουδαπέστη.

Μάθε τα πάντα για τα froytakia

Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, με τη Μίλαν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις κι ενώ νωρίτερα είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες. Καλά τα αγωνιστικά νέα για τον τεχνικό Πιόλι των «ροσονέρι», καθώς επιστρέφει ο κομβικός Ιμπραΐμοβιτς (Ε), αλλά και -πιθανότατα- ο Ρέμπιτς (Ε). Ερωτηματικό υπάρχει για τον αρχηγό Ρομανιόλι, ο οποίος θα περάσει από τεστ πριν το ματς. Ανάμικτα τα νέα για τη Γιουνάιτεντ, επιστρέφουν οι Ντε Χέα (Τ), Πογκμπά (Μ), χωρίς να είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσουν, όμως δεν ταξίδεψαν οι Μπαϊγί (Α), Μαρσιάλ (Ε) και Καβάνι (Ε).

Προγνωστικό: Η φετινή Γιουνάιτεντ παίρνει καλύτερα αποτελέσματα εκτός απ’ ότι στο Μάντσεστερ. Η -με καλές επιστροφές- Μίλαν όμως είναι δυνατό εμπόδιο και καλύτερα να αποφύγουμε το σημείο και να στραφούμε στο πολύ πιθανό G/G, σε απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.