Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:15 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 21:49

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός: 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Άδικη η ήττα μας, παίξαμε καλύτερα»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού και τα λάθη στην άμυνα που έχουν κοστίσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στον Νίκο Τζουάννη:
«Οι απουσίες δεν παίζουν κανένα ρόλο, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Νομίζω ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, το δείξαμε, νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι η ήττα μας είναι άδικη, από ένα λάθος από αυτά που μας έχουν κοστίσει όλη τη χρονιά. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, να μειώσουμε τα λάθη μας και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Κάθε παιχνίδι στα πλέι-άουτ έχει τη σημασία του και πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε ένα από αυτά, όπως κάναμε και σήμερα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και από τις λιγοστές που έκανε ο Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τη μία γκολ. Έχουμε πληρώσει ακριβά την αφέλεια μας και είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Γκουτζίδης: "Χρειαζόμαστε πια λίγους βαθμούς για να σωθούμε μαθηματικά"

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτζίδης, ήταν πολύ ευχαριστημένος για την κομβική νίκη που πέτυχε ο Απόλλων σε βάρος του Παναιτωλικού.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε:

"Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι πλέον χρειαζόμαστε πολύ λίγους βαθμούς για να καταφέρουμε να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα. Έχουμε μεγάλο αβάτζο. Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που ήρθε να δώσει ό,τι έχει για να κερδίσει το παιχνίδι αφού παλεύει σαν και εμάς για τη σωτηρία του. Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, έγιναν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν οι πιο τυχεροί που κάναμε ένα πολύ ωραίο γκολ και από εκει και πέρα για εμάς ήταν θέμα αρχής να μην δεχτούμε γκολ και να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

novasports.gr

Διαβάστηκε 375 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.