Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 18:20

Άγριες Μέλισσες: Το διπλό παιχνίδι θανάτου και η τελική αναμέτρηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η τελική αναμέτρηση έφτασε. Ο Δούκας και ο Θέμελης ορίζουν μία τελευταία και καθοριστική συνάντηση, με σκοπό να διευθετήσουν τους ανοιχτούς λογαριασμός τους, στις Άγριες Μέλισσες.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα αποχαιρετά, οριστικά, το Διαφάνι, με την Δρόσω να αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά στην ξαφνική αλλαγή της διάθεσής της.

Η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες σε πανικό

Ο Μπάμπης ξεσπάει σε κλάματα στην αγκαλιά της Ουρανίας, με αποτέλεσμα εκείνη να μαθαίνει τα πάντα για την αγαπημένη της Ασημίνα. Στο μεταξύ, ο Δούκας και ο Βόσκαρης αναπολούν στιγμές του παρελθόντος, τις οποίες είχαν αφήσει καλά κρυμμένες στο σκοτάδι. Τί θα δούμε απόψε;

Η συνάντηση στο εργοστάσιο

Κανένας από τους δύο δεν εμφανίστηκε απροετοίμαστος. Ο Θέμελης είναι ικανός να κάνει τα πάντα, προκειμένου να γλιτώσει. Έτσι, οπλίζεται και κατευθύνεται στο σημείο συνάντησης, έτοιμος για όλα. Εάν χρειαστεί να σκοτώσει, θα το κάνει. Αντίθετα, ο Δούκας έχει πάει με διαφορετική λογική: για να σκοτώσει, όπως και να έχει.

Ο Θέμελης κοιτάζει νευριασμένος όσο ο Δούκας επιτίθεται στις Άγριες Μέλισσες

Επηρεασμένος από την συζήτηση που είχε με τον Βόσκαρη, θέλει να βάλει τέλος σε όσους μολύνουν την οικογένειά του, αλλά και την κοινωνία. Δούκας και Θέμελης ξεκινούν το διπλό παιχνίδι θανάτου, από το οποίο ένας θα βγει ζωντανός, στις Άγριες Μέλισσες.

Η μεγάλη αλήθεια

Μία μεγάλη αναδρομή στο παρελθόν θα γίνει απόψε. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον Βόσκαρη, λίγο πριν τη δίκη, να περιγράφει όλα όσα τον οδήγησαν σε αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά. Τα παιδικά του χρόνια θα έρθουν στο φως, όπως και οι σχέσεις με τον αδερφό του, τον Δούκα. Μία συγγένεια που θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Ο Βόσκαρης και ο Δουκας συζητούν

Αντιμέτωπη με την αλήθεια θα έρθει και η Δρόσω, η οποία τελευταία στιγμή θα αντιληφθεί πως η αδερφή της σκοπεύει να το σκάσει. Θα καταφέρουν Ασημίνα και Νικηφόρος να φύγουν από το Διαφάνι; Θα επιτρέψει η Μυρσίνη αυτή την φυγή; Πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα στο Διαφάνι, όσο ο Δούκας είναι υπεύθυνος για έναν φόνο και ο Θέμελης αγνοείται, στις Άγριες Μέλισσες;

Το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο:

youfly.com

 

Διαβάστηκε 421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.