Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 14:42

Άγριες Μέλισσες: Ο πόλεμος ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα συνεχίζεται – Η κίνηση που θα ανατρέψει τα πάντα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πόλεμος ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω δεν έχει τελειώσει στις Άγριες Μέλισσες. Η απόφαση του Νικηφόρου και της Ασημίνας να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν στο Παρίσι, εξοργίζει τη Δρόσω και την οδηγεί μαζί με τον Κωνσταντή στην απόφαση να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδελφής της.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αναχωρούν για το Παρίσι και ο έρωτάς τους δείχνει να αναθερμένεται σύμφωνα με το “MYtv”. Την επόμενη μέρα, όμως, όλα ανατρέπονται, καθώς η  Δρόσω και ο Κωνσταντής καταφτάνουν στη γαλλική πρωτεύουσα έτοιμοι να πολεμήσουν για τον Σέργιο και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ασημίνα και Νικηφόρος αρνούνται – παρά τις πιέσεις – να επιστρέψουν στην Ελλάδα και τότε, ο Νικηφόρος παίζει το τελευταίο του χαρτί στις Άγριες Μέλισσες, κάνοντας μια δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή.

Ειδικότερα, του προτείνει στον Κωνσταντή να του παραχωρήσει την περιουσία που του αναλογεί και να γίνει εκείνος ο συνεχιστής του Δούκα με αντάλλαγμα να σταματήσει να βοηθάει τη Δρόσω. Ο Κωνσταντής όμως δεν είναι διατεθειμένος να προδώσει τη Δρόσω και δεν αντιδρά θετικά στη δωροδοκία του Νικηφόρου.

Από την άλλη, οι δύο αδελφές έχουν μια ειλικρινή συζήτηση και η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από όσα είπαν με την Δρόσω. Πράγματι, οι δυο τους βρίσκουν μια συμβιβαστική λύση, καθώς η Ασημίνα πείθει τη Δρόσω να φύγει από το Παρίσι, ενώ στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνει με το παιδί στο Παρίσι.

Η Δρόσω, σίγουρη πως η αδελφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή στο Διαφάνι.

Πηγή:tlife.gr

Διαβάστηκε 430 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.