Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 18:04

Άγριες Μέλισσες: Τεράστια έκπληξη για την Λενιώ – Η κατάθεση-κόλαφος του Δούκα στη δίκη του Βόσκαρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δούκας καταστρέφει τον Βόσκαρη στη δίκη του που θα συγκλονίσει τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Δούκας θα κληθεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, με σκοπό να πάρει θέση για όσα γίνονται και αφορούν τον παλιό του φίλο, Βόσκαρη. Παρόλο που ο ίδιος είχε διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του, η κατάθεση του Δούκα για την σχέση των δύο ηρώων, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες.

Η δίκη αυτή θα κρατήσει μέρες. Τα λόγια του ενός, θα αναιρούν τα λόγια του άλλου, με αποτέλεσμα η δικαίωση να αργεί. Ο Βόσκαρης έχει στο πλευρό την Σοφούλα, τον γυναικολόγο των φυλακών και τον επιθεωρητή. Αντίθετα, η Ελένη έχει δίπλα της μόνο την Λέτα και τον Γκούμα. Μία μάχη ξεκινά, από την οποία ένας θα είναι ο νικητής.

Το παρελθόν Δούκα – Βόσκαρη

Ο Δούκας και ο Βόσκαρης είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Ουσιαστικά, μεγάλωσαν μαζί, καθώς ο Βόσκαρης, από μικρός, δούλευε στα χωράφια του. Έτσι, οι δύο άντρες έζησαν πολλά γεγονότα παρέα, ενώ καλές σχέσεις με τον Βόσκαρη είχε και ο μεγάλος του γιος, ο Σέργιος. Η μία κακιά πράξη διαδεχόταν την άλλη, ενώ από ένα σημείο και μετά, ο Δούκας και ο Βόσκαρης ήταν περισσότερο συνάδελφοι, παρά φίλοι.

Ο Δούκας Σεβαστός, όμως, έχει υποστηρίξει, ουκ ολίγες φορές, πως σιχαίνεται τους βιαστές. Μετά από όσα υπέφερε η Ανέτ στα χέρια του Θέμελη, ο μεγάλος της αδερφός πάλεψε να μη ξανά συμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένειά του. Σε έναν καυγά που είχαν οι δύο άντρες, ο Σεβαστός διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του. Δε δίστασε, μάλιστα, να ανοίξει νέο πόλεμο.

Η κατάθεση στην δίκη που σοκάρει

Λόγω της σχέσης που είχαν στο παρελθόν, ο Δούκας θα κληθεί να καταθέσει στην δίκη για τον πρώην φίλο του και συνέταιρο. Ενώ εκείνος στην αρχή θα αρνηθεί, καθώς η Σταμίρη είναι η χειρότερη εχθρός του, τα γεγονότα με τον Θέμελη και την Ανέτ θα τον κάνουν να αναθεωρήσει.

Στόχος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η Σταμίρη, αλλά ο Βόσκαρης. Ο Δούκας θεωρεί πως δεν πρέπει να συνεχίσουν αυτοί οι άνθρωποι να μολύνουν την κοινωνία. Έτσι, θα εμφανιστεί στην δίκη, κι ενώ όλοι θα περιμένουν να πάρει το μέρος του, η κατάθεση του Δούκα θα εκπλήξει όλο το δικαστήριο, στις Άγριες Μέλισσες.

Θα υποστηρίξει ενώπιον όλων πως πράγματι, ο Βόσκαρης εργαζόταν στα χωράφια τους. Αργότερα, όμως, απολύθηκε διότι κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας κοπέλας από το Διαφάνι. Αυτή η καταγγελία θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στην δίκη, ενώ θα αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές.

Πηγή: youfly

Διαβάστηκε 402 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.