Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 19:25

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δούκας έχει μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, πως το κτήνος που βίασε την αδελφή του είναι ο Σωκράτης Θέμελης, αλλά οι κινήσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα πως γνωρίζει την αλήθεια.

Ωστόσο, ο Θέμελης ανακαλύπτει πως ο Δούκας ξέρει και η συμπεριφορά του είναι αυτή που τον τρομάζει ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό ΜΥtv, ο Θέμελης είναι σίγουρος πως ο Σεβαστός θα γυρέψει εκδίκηση. Μάλιστα, όπως θα δούμε, αυτός ο τρόμος τον έχει κυριεύσει και τον οδηγεί σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

Ο Θέμελης προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη, καθώς πιστεύει πως ίσως κινδυνεύει κι εκείνη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Δούκας είναι και πάλι ένα βήμα μπροστά και του ζητάει να συναντηθούν. Θέλει να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.