Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:43 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 19:20

Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι ειδικότητες για τις οποίες θα προσληφθεί νέο επικουρικό προσωπικό

Ανοιχτή είναι από σήμερα στις 12 το μεσημέρι η πλατφόρμα για το λοιπό επικουρικό προσωπικό για την υποβολή αιτήσεων στο loipoepikouriko.moh.gov.gr για την ενίσχυση νοσοκομείων και δομών Υγείας.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρικού, επικουρικού προσωπικού, ενεργοποιήθηκε σήμερα στις 12:00 μ.μ, και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 08-03-2021, στις 12:00 μ.μ.

Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 731 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία