Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:36

Μεσολόγγι: Μήνυσε τον Καραπάνο ο Κώστας Λύρος για το «τους γαμ…με»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε υποβολή μήνυσης κατά του πρώην Δημάρχου Νίκου Καραπάνου προχώρησε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος νωρίτερα σήμερα.

Την κίνησή του είχε πρακτικά προαναγγείλει προ ημερών σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τόνισε ότι «μετά από τον πανελλήνιο διασυρμό του Δήμου μας, του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, από τις χυδαιότατη συμπεριφορά του πρώην δημάρχου, Νίκου Καραπάνου ενώπιον όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και όλης της χώρας, έχω χρέος να κινηθώ προς κάθε κατεύθυνση για την αποκατάσταση της ηθικής στην οποία είμαστε αδιαπραγμάτευτοι».

Σε δηλώσεις του σχετικά με την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς υπογράμμισε:

Eνεργώντας για λογαριασμό των δημοτικών συμβούλων, αλλά και των συνδημοτών μου που δεν ανέχονται τέτοιες προσβολές, προχώρησα στην υποβολή μήνυσης κατά του πρώην Δημάρχου για την απρεπέστατη συμπεριφορά του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η οποία διέσυρε το Δήμο μας πανελλαδικά.

Οι αστείες δικαιολογίες επιβαρύνουν την κατάσταση, γιατί προσβάλλουν την νοημοσύνη όλων μας.

Θέτω σαφώς τα όρια ανάμεσα στον υγιή πολιτικό διάλογο, ακόμη και την αυστηρή κριτική, από την αγελαία συμπεριφορά που καμία θέση δεν πρέπει να έχει στο Δήμο της Ι.Π. του Μεσολογγίου και επισημαίνω ότι δεν έχει η κίνηση μου αυτή καμία σχέση με την ποινικοποίηση του πολιτικού διαλόγου.

Θέλω επίσης να δηλώσω ότι με αυτή μου την ενέργεια δεν επιδιώκω κανένα πόλεμο. Είμαι όμως υποχρεωμένος να αμυνθώ απέναντι σε μια συντονισμένη προσπάθεια να πληγεί η δημοτική αρχή και να διεκδικήσω τα αυτονόητα:

Να μας αφήσουν να δουλέψουμε. Να πάψουν να μας εμποδίζουν. Να μας αφήσουν να πράξουμε αυτά που υποσχεθήκαμε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 215 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.