Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 09:59

Mε τα γκολ στο Ντραγκάο και τη Φούλαμ στο «εξάποντο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το δεύτερο από τα τέσσερα μέρη των πρώτων αγώνων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται απόψε, με την Πόρτο να φιλοξενεί τη Γιουβέντους και τη Σεβίλλη την Ντόρτμουντ.

Σου λύνουμε όλες τις απορίες για το πως να κερδίσω στο στοιχημα

722. Πόρτο – Γιουβέντους (22:00)

Ολοκληρώνουμε με Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κακό… φεγγάρι βρίσκει την Πόρτο το πρώτο ραντεβού με τη Γιουβέντους, οι «δράκοι» προέρχονται από 4 σερί ισοπαλίες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει ξεκινήσει γκρίνια στο εσωτερικό της.

Θετική η πρόσφατη προϊστορία της με ιταλικές ομάδες, (4-3-1), «εφιάλτης» εκείνη με τη Γιουβέντους, την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ (0-1-4, ανεξαρτήτως έδρας). Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι γηπεδούχοι, από τη Γιούβε λείπουν οι Μπονούτσι, Ντιμπάλα (ταξίδεψαν, αλλά δεν θα αγωνιστούν), Αρτούρ, Κουαδράδο.

Προγνωστικό: Το διπλό είχε τραβήξει εξαρχής την προσοχή μας, ωστόσο η υψηλή απόδοση του Over (2.22) δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Διαβάστηκε 287 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 17:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.