Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:22 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 21:21

Εβδομάδα Αγροτικού Οράματος: 22-26 Μαρτίου 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργανώνει μια διαδικτυακή εκδήλωση - «Εβδομάδα Αγροτικού Οράματος: Πως φαντάζει το μέλλον των αγροτικών περιοχών της Ευρώπης» μεταξύ 22 και 26 Μαρτίου 2021. 
 
Αυτή η διαδραστική εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις υψηλού επιπέδου, εικονικούς "εκθεσιακούς χώρους", πολλά εργαστήρια και παράλληλες δραστηριότητες.

Σε όλα αυτά μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από ολόκληρη την Ευρώπη για να συνεργαστούν για την προετοιμασία ενός μακροπρόθεσμου οράματος για το μέλλον των αγροτικών περιοχών της ΕΕ, για το οποίο η Επιτροπή πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της Rural Vision Week οι ενδιαφερόμενοι από διάφορους οργανισμούς θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή απευθείας μεταξύ τους, να συνεισφέρουν στους εικονικούς "εκθεσιακούς χώρους" ή να φιλοξενούν ή να συμμετέχουν σε μια παράλληλη δραστηριότητα.

Γίνετε και εσείς συμμέτοχος της κοινότητας κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας Αγροτικού Οράματος» -ακούγοντας και συζητώντας το αγροτικό όραμα με άλλους ενδιαφερόμενους και ειδικούς που δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για το μέλλον των αγροτικών μας περιοχών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ENRD προκειμένου να έχετε συνεχή ενημέρωση σχετικά με την εκδήλωση αυτή.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία