Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 11:04

Μεσολόγγι: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στον Ναυτικό Όμιλο για την κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 9-2-21  ο Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού & Ολυμπισμού κος Νικολακόπουλος Δημήτρης μαζί με τη κα Αμαλία Βούλγαρη Αντιπρόεδρο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και  στελέχη της Περιφέρειας και συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κου Μαυρομάτη, επισκέφτηκαν το ΝΟΜεσολογγίου στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας για τη κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου στο Μεσολόγγι και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις για το τελικό σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του έργου.

Ο ΝΟΜεσολογγίου από το 2006 προωθεί τον προπονητικό – αθλητικό τουρισμό στη περιοχή εκμεταλλευόμενος το συγκριτικό του πλεονέκτημα που είναι η Λιμνοθάλασσα μας. Έχουμε διοργανώσει δεκάδες ναυταθλητικές δράσεις, έχουμε φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές για χειμερινή προετοιμασία και μετά από 15 χρόνια προσπαθειών νομίζουμε ότι έχει ωριμάσει η ιδέα μας για τη δημιουργία προπονητικού κωπηλατοδρομίου, Ο ΝΟΜ υποστηρίζει ότι ο αθλητικός και εναλλακτικός τουρισμός είναι μονόδρομος για την περιοχή μας.

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.