Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  2:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 17:50

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση αμειβόμενης ομάδας εργασίας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας προέβη σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση αμειβόμενης ομάδας εργασίας. Η ανακοίνωση: 

Συνάδελφοι

Η Δ.Ε., στην 2η/03-02-2021 συνεδρίασή της , αποφάσισε να προχωρήσει στην σύσταση αμειβόμενης Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την Αναδιοργάνωση και Επικαιροποίηση του Ψηφιακού Αρχείου (νομοθεσία, χωροτακτικά υπόβαθρα, λογισμικά ανοικτού κώδικα κ.λπ.) το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος, προκειμένου να συνδράμει στη βελτίωση της επαγγελματικής καθημερινότητας των συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων.

Επίσης αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την στελέχωσή της .

Καλούνται οι συνάδελφοι, μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ως  άνω ομάδα εργασίας  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα  με fax στον αριθμό 2641031506 ή με email στην δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την  Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε την σχετική αίτηση εδώ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία