Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  10:51 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 20:26

Λαμπίρι: από βδομάδα αναμένεται να ανοίξει η επαρχιακή οδός Αγρινίου-Προυσού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «μάχη» για να ανοίξει η επαρχιακή οδός Αγρινίου-Προυσού συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα μηχανήματα (μισθωμένα ή μη) της Περιφέρειας καθημερινά εργάζονται για την απομάκρυνση του χώματος της μεγάλης κατολίσθησης που-την περασμένη Τρίτη- έκλεισε το δρόμο στο ύψος του Κάτω Λαμπιρίου (θέση Πουρνάρα).Εκφράζεται εκτίμηση πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία αλλά βέβαια αυτό θα συναρτηθεί και με τις καιρικές συνθήκες.

Το Λαμπίρι επλήγη βέβαια από την κακοκαιρία πολλαπλώς καθώς έμεινε και σχεδόν δυο μέρες χωρίς ρεύμα καθώς αποκαταστάθηκε χθες η ηλεκτροδότηση. Είχε διακοπεί καθώς η κατολίσθηση παρέσυρε και πυλώνες της ΔΕΗ.

Καθώς αναμένονται βροχοπτώσεις και το επόμενο διάστημα απαιτείται ο καθαρισμός πολλών σημείων στο χωριό που έχουν γεμίσει με φερτά υλικά από την προχθεσινή κακοκαιρία και οι αποχωματώσεις πρέπει να γίνουν άμεσα για να αποτραπούν περισσότερα προβλήματα.

Φωτό facebook- Λαμπίρι Τριχωνίδος Αιτωλοακαρνανίας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 394 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 20:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα