Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  10:46 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 19:47

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Μας βοήθησε η κόκκινη, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, τονίζοντας στην κάμερα της NOVA ότι μπορούσαν και τη νίκη.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Τραϊανός Δέλλας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά στον Γιώργο Αργυρόγλου ότι ο Παναιτωλικός άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Όχι δεν είναι δίκαιη η ισοπαλία, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι δουλέψαμε το παιχνίδι και η κόκκινη κάρτα μας βοήθησε. Έγινε η προσπάθεια αξίζαμε τη νίκη”.

Κάναντι: «Δεχτήκαμε μία χαζή κόκκινη κάρτα»

Στη φάση της αποβολής, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες, στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γιώργο Αργυρόγλου:

“Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως και στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν καλοί και αμυντικά. Δεχτήκαμε μία χαζή κίτρινη κάρτα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε σωστά και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει”.

Novasports

Διαβάστηκε 310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.