Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  10:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 21:03

Παραιτήθηκε ο Καλαμπάκος από τον πάγκο του Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παραίτησή του ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου αυτήν την ώρα από την τεχνική ηγεσία του Μεσολογγίου ο Ντίνος Καλαμπάκος, λίγα λεπτά μετά την βαριά ήττα από τον Άρη.

Αυτήν την ώρα διεξάγεται η συνέντευξη Τύπου στο «Nick Galis Hall» με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Ντίνο Καλαμπάκο να ανακοινώνει την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Το Μεσολόγγι μετά τις πρώτες 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μετράει 9 συνεχόμενες ήττες. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη ήταν «must win» για την ομάδα του αλλά αντιθέτως ήρθε βαριά ήττα, γεγονός που βάζει πολύ δύσκολη συνέχεια για την ομάδα στην μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Επίσης, ο πολύπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ». Δίχως να κατονομάζει το ποιον – ποιους εννοεί και αν εννοεί παίχτες της ομάδας του.

Πηγή: basket247.gr

Διαβάστηκε 299 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.