Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 21:56

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Από την κλήρωση ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς, σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο»

Σε δεύτερη μοίρα είναι το κύπελλο στον Παναιτωλικό, όπως είπε ο Δέλλας, καθώς πρώτα κοιτάνε το πρωτάθλημα, ενώ επίσης ανέφερε πως ήξερε από την κλήρωση πως θα είναι δύσκολο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote o Δέλλας:

Από την κλήρωση ξέραμε τι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είπα στα παιδιά να παίξουν χωρίς να κλειστούν. Δώσαμε ένα εύκολο γκολ, αλλά ήταν ωραίο. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις δικές μας ευκαιρίες. Για εμάς το κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα έχουμε το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής.

Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι παιδιά με εμπειρία. Παίζουν νεαρά παιδιά το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει κόστος. Μέσα από τη δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα, αλλά δεν γίνεται να χάνουμε συνέχεια.

Επίσης θέλω να πω πως πρεπει να επιστρέψουν στα γήπεδα οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών γιατί δουλεύουν πολλές οικογένειες και χρειάζονται το μεροκάματο στα σπίτια τους.

sdna.gr

Μαρτίνς: «ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν όλοι οι παίκτες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Παναιτωλικό

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote:

Πολύ ικανοποιημένος απο το πνεύμα σοβαρότητα που έδειξαν όλοι οι παίκτες. Παίκτες που αγωνίστηκαν δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής αλλά φώναξαν πως είναι εδώ. Είμαι ικανοποιημένος από όλο το γκρουπ παικτών που αγωνίστηκαν. Δεν είναι εύκολο αποτέλεσμα, εμείς το κάναμε εύκολο με την αποτελεσματικότητά μας.

Ατομικά είμαι ικανοποιημένος από τον Αβραάμ που είχε να αγωνιστεί καιρό και είναι ο αρχηγός μας. Ανδρούτσος και Χολέμπας ήταν επίσης καλοί. Ήμασταν προσεκτικοί και συμπαγείς και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από όλους.

onsports.gr

Διαβάστηκε 348 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.