Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 18:12

Με τον πίνακα μιας πελάδας καλωσόρισε τον Σάκη Ρουβά ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Μεσολόγγι γυρίζεται το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Υπεράνθρωπος» που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Ήδη ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται στην πόλη με το συνεργείο του και κάνουν τα γυρίσματα στα πιο όμορφα σημεία όπως είναι οι Αλυκές και η λιμνοθάλασσα. Κάποια από αυτά γίνονται στην πελάδα στον δρόμο που οδηγεί προς την Τουρλίδα.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε ενθουσιασμένος από το τοπίο, όπως επίσης και οι συνεργάτες του, ενώ συναντήθηκε για λίγα λεπτά με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, ο οποίος του δώρισε έναν πίνακα που απεικονίζει μια σκηνή από την λιμνοθάλασσα και άλλα αναμνηστικά. Παράλληλα τον προσκάλεσε για τις καλοκαιρινές διακοπές στο Μεσολόγγι.

Ο δήμαρχος έγραψε σχετικά σε ανάρτησή του στο facebook: Με τον πίνακα μιας πελάδας θέλησα να καλωσορίσω το Σάκη Ρούβα στο Μεσολόγγι και να τον συγχαρώ που επέλεξε τα μοναδικά τόπια μας για να «ντύσει» τα τραγούδια του.

Η προβολή του υπέροχου τόπου μας πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής… Ευχαριστώ τον δημοφιλή τραγουδιστή για αυτό!
Το νέο αυτό βίντεο κλιπ θα αποτελέσει μια προβολή για την πόλη, καθώς θα το δουν εκατομμύρια μάτια που θαυμάζουν τον τραγουδιστή.

Η ανάρτηση του δημάρχου Μεσολογγίου:

Πηγή: aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.