Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:22 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:18

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Δεν κρατάω τίποτα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού θέλει να... ξεχάσει άμεσα το σημερινό ματς της Τρίπολης.

Την ήττα (2-0) γνώρισε σήμερα (16/1) ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη και ο Τραϊανός Δέλλας σχολίασε πως τα «καναρίνια» πρέπει να ξεχάσουν άμεσα το ματς. «Νομίζω ότι πάλι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην πρώτη φάση δεχόμαστε γκολ. Χάσαμε την ισορροπία και τη συγκέντρωση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ανούσια κατοχή», είπε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε. «Ο Αστέρας μας περίμενε και εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες που βγήκε. Το δεύτερο εύκολο γκολ, παιδικό θα το χαρακτήριζα μας τελείωσε. Δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα από το ματς. Αλλιώς περίμενα το ματς κι αλλιώς βγήκε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και λίγο χρόνο».

Πηγή: gazzetta.gr

Ράσταβατς: «Ήταν καθαρή νίκη»

Αστέρας-Παναιτωλικός: Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ το παιχνίδι της ομάδας του, έμεινε ο Μίλαν Ράσταβατς!

Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναιτωλικό, ήρθε ίσως ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-0. Οι Αρκάδες επικράτησαν με άνεση και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ. Ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του ήταν «τέλειοι» στο ματς, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Θεωρώ πως αυτό είναι το παιχνίδι που κάναμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Ήταν καθαρή νίκη με 2-0 και με πολλές ευκαιρίες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου ήταν τέλειοι σήμερα».

Για το αν ανησυχούσε όσο έμενε το 1-0: «Δεν ανησυχούσα, απλά ήθελα η ομάδα να είναι στο παιχνίδι 100% σε όλη τη διάρκεια του ματς».

Για το τι κρατάει: «Μου άρεσε η ομαδική δουλειά, στην άμυνα. Καλή οργάνωση στην άμυνα, στην επίθεση, οργανωμένες επιθέσεις, αντεπιθέσεις, στημένες φάσεις. Μου άρεσε πολύ».

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστηκε 330 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.