Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:09

Πτηνοτροφικές μονάδες στη Ναυπακτία επισκέφθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Θόδωρος Βασιλόπουλος και Λάμπρος Δημητρογιάννης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 οι Aντιπεριφερειάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και  Ενέργειας- Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας  Λάμπρος Δημητρογιάννης.  

Κατά τις επισκέψεις τους συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις επιπτώσεις της πανδημίας  και στον κλάδο των πουλερικών. Οι υπεύθυνοι των μονάδων ενημέρωσαν τους Αντιπεριφερειάρχες  ότι συνεχίζουν να  βιώνουν σοβαρές οικονομικές συνέπειες, ωστόσο επεσήμαναν ότι αντιστέκονται σθεναρά με καινοτόμες προτάσεις στο σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον.   

Ο κλάδος των πουλερικών στην  Δυτική Ελλάδα σημειώνει δυναμική ανάπτυξη με  σημαντικά επίπεδα καθετοποίησης και νέους ρυθμούς μεγέθυνσης την τελευταία δεκαετία,  ενώ  καλύπτει  σε υψηλό βαθμό την εγχώρια ζήτηση  επενδύοντας  παράλληλα στις  εξαγωγές. 

Διαβάστηκε 279 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία