Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 10:55

Παναιτωλικός: «Τρύπησε» το ταβάνι του με το συμβόλαιο του Μπαρμπόσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο είναι ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χατάισπορ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μέσω Instagram χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους πάντες στην πρώην πια ομάδα του. «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς» ανέφερε κλείνοντας και πακετάρει για Αγρίνιο. Εντός των επόμενων ημερών ο Παναιτωλικός θα τον ανακοινώσει.

Η είδηση είναι το συμβόλαιο που του προσφέρει. Για να τον πείσει, έκανε τη δική του οικονομική υπέρβαση. Τα τελευταία χρόνια δύσκολα έβρισκε κανείς αντίστοιχα συμβόλαια στους Αγρινιώτες. Η πολιτική τους ήταν να δίνουν κατά βάση 70άρια και οι εξαιρέσεις ήταν για λίγους. Όχι, όμως, σε τέτοιο επίπεδο.

Μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Μπαρμπόσα θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 90.000 ευρώ, ενώ για τον νέο χρόνο το ποσό θα διπλασιαστεί. Αν μη τι άλλο δύσκολα βρίσκεις σε μικρομεσαία ομάδα της Super League 1 τέτοιο συμβόλαιο.

Εξυπακούεται πως δίνοντας τόσα χρήματα στον Παναιτωλικό ευελπιστούν ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ να γίνει ο ηγέτης τους. Το πρόβλημα μεσοεπιθετικά είναι σαφές, φάσεις δύσκολα βγάζει η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και αυτό είναι που άπαντες θέλουν να αλλάξει ώστε να μην υπάρχει άγχος μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν για την παραμονή στην κατηγορία.

Αντώνης Τσιράκης

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.