Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 πμ
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 17:59

Έκοψαν την πίτα τους οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου:

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο εορτασμός των 68 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι κα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μαρία, κ. ΓΚΡΙΖΗΣ Νικόλαος, κ. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Ν.Αιτ/νίας κ. ΡΟΚΟΣ Κων/νος, ο Δ/της του Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου κ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Κων/νος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας  Α/Δ’ κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, οι Υποδιευθυντές κ. ΣΑΡΑΤΣΗΣ Βασίλειος και ΠΑΠΑΓΡΙΒΑΣ Κοσμάς, ο Δ/της της Π.Υ. Αγρινίου κ. ΜΠΟΚΑΣ Χριστόφορος, η εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κα ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ  Βασιλική, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας κ. ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΩΣΤΑΣ Νικόλαος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Νομού Αιτωλ/νίας/Παραρτήματος Αγρινίου κ. ΚΑΣΒΙΚΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων κ. ΛΙΑΠΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. ΤΣΙΧΡΙΝΤΖΗΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Νομού Αιτ/νίας κ. ΝΤΑΛΛΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνοικίας Αγ. Δημητρίου Αγρινίου κ. ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ Περικλής και πλήθος μελών και φίλων μετά των οικογενειών τους που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και προκοπή. Τόνισε ότι προτεραιότητα του Δ.Σ. είναι ο Σύλλογος να λειτουργεί σαν κέντρο πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των αποστράτων, ως χώρος συνάντησης, αναμνήσεων, αλληλεγγύης, διεκδίκησης και χώρος που ενώνει. Από τα μέλη ζήτησε να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες και να φέρουν και άλλους απόστρατους στο Σύλλογο από την Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα.

Σχετικά με τον εορτασμό των 68 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, τόνισε μεταξύ των άλλων:

-   -      Ο Σύλλογος ιδρύθηκε σε μια ταραγμένη για την Πατρίδα μας χρονική περίοδο στις 6-1-1948 από δραστήριους και προοδευτικούς ανθρώπους με πρωτεργάτη και πρώτο Πρόεδρο τον Δημήτριο Δ. Παλιούρα, πατέρα του αείμνηστου καθηγητή Πανεπιστημίου Αθανασίου Παλιούρα.

-     Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του ήταν αλληλέγγυος στα μέλη του, τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας και σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

-     Σήμερα που η κοινωνία και τα μέλη του μαστίζονται από την πολύπλευρη κρίση που βιώνει η Πατρίδα μας θα σταθεί και πάλι αλληλέγγυος και αρωγός στα μέλη του και την κοινωνία.

-     Τέλος τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι απόγονοι του ιδρυτή και πρώτου προέδρου του Συλλόγου, ενώ με αναμνηστικό- τιμητικό δίπλωμα τιμήθηκαν μέλη του Συλλόγου που διετέλεσαν σε αξιώματα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 epi-pita-apostratoi1epi-pita-apostratoi2

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1540 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News