Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:24 πμ
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 02:38

Απορρίπτουν τις προτάσεις Τσίπρα οι αγρότες – Νέος γύρος κινητοποιήσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο κενό έπεσαν οι προτάσεις της κυβέρνησης στους αγρότες, κατά τη σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο αγροτικός κόσμος «βράζει», εκτιμώντας ότι δεν υπήρξε καμία ουσιαστική μετακίνηση από τον πρωθυπουργό προς την πλευρά των ανθρώπων της υπαίθρου.

Χαρακτηριστικά, κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν σε γενική συνέλευση το βράδυ της Δευτέρας (22/2) οι αγρότες της κοιλάδας των Τεμπών, μετά την ενημέρωση που είχαν από τους συναδέλφους τους, οι οποίοι συμμετείχαν στη μαραθώνια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Οι αγρότες ήδη έκλεισαν τα Τέμπη, ενώ σύμφωνα με το protothema.gr, σημειώθηκε ένταση με οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι κινούνταν στην εθνική οδό.

Η δυσαρέσκεια των αγροτών είχε ήδη διαφανεί από τις πρώτες αντιδράσειςκαι σχόλια μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Ταυτόχρονα, και οι αγρότες των Μικροθηβών σκληραίνουν την στάση τους ως απάντηση στη σημερινή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Από Τρίτη αποφασίστηκε η δημιουργία ενός νέου μπλόκου στην Κεφάλωση Αλμυρού, ένα ακόμη πιο νευραλγικό σημείο επί του ΠΑΘΕ, που δεν προσφέρεται για σύντομες εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να προκληθεί γενικό κυκλοφοριακό μπλακ-άουτ. Ακόμη, σε νέο μπλόκο στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου – Ηρακλείου, στον κόμβο Μαλίων – Οροπεδίου, από το πρωί της Τρίτης θα προχωρήσουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου, όπως αποφάσισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Οι ίδιοι δίνουν ραντεβού στις 10 το πρωί, με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά αυτοκίνητα, στην εθνική οδό για το κλείσιμό της επ’ αόριστον, όπως αναφέρουν, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου και τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και διεκδικώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό .

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1653 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 02:39
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News