Παρασκευή, 9η Δεκεμβρίου 2022  1:43 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 20:38

Αριθμολογική προσέγγιση του 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Γράφει: Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτό που κέντριζε πάντα το ενδιαφέρον μου, ήταν να βρίσκω τρόπους να παντρεύω τις γνώσεις μου και μέσα από μία καλή αλχημεία, να  μπορώ να έχω πρόσβαση στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. 

Την Αριθμολογία την έχω εντάξει στις γνώσεις μου, αλλά πάντα με την καθοδήγηση της διαίσθησης, με βοηθά να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για ένα θέμα.

Οι αριθμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, εφόσον υπάρχουν για να μας καθοδηγούν, ενώ μέσα από αυτούς παίρνουμε πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά την ζωή μας.

Οι δονήσεις, του συνόλου των αριθμών τις νέας χρονιάς, είναι μία πρόκληση για μένα και η επιθυμία μου ήταν να αφουγκραστώ μέσα από την διάταξη τους, τις προθέσεις αυτής της τόσο αμφιλεγόμενης περιόδου που βιώνουμε.                                                                                            

Ξεκινώντας λοιπόν θα πω ότι η Νέα Χρονιά αποτελείται από τους αριθμούς 2, 0, 2, 1, που από το άθροισμα τους, προκύπτει ο μονοψήφιος αριθμός [5].

Το 5 είναι ο αριθμός των αλλαγών, των μετακινήσεων και των ανακαλύψεων. Δεν του αρέσει η στασιμότητα και τα παλιά δεδομένα, ενώ εντάσσεται, στην ενέργεια της απελευθέρωσης. Τείνει προς την πρόοδο και το φουτουρισμό, ενώ η κίνηση του είναι προς τα εμπρός και προς την ακύρωση του παλιού και φθαρμένου.  Αντιπροσωπεύει τις 5 αισθήσεις και για αυτό οι αλλαγές που θα έρθουν, θα έχουν να κάνουν με την αντίληψη μας, τις πληροφορίες, τις ειδήσεις και την μάθηση, μέσα από νέους τρόπους διδασκαλίας, αλλά και τις ανακαλύψεις, που θα βλέπουμε μέσα από τις επιστημονικές κοινότητες.

Οι αλλαγές θα αγγίξουν όλες τις καθημερινές μας συνήθειες, κάτι που στην αρχή θα δημιουργήσει εντάσεις και πισωγυρίσματα, βάζοντας την ανθρωπότητα σε μία αναστάτωση, λόγο της πόλωσης που θα είναι αυτή την περίοδο αναπόφευκτη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσουν όλοι, τον νέο αέρα που έχει αρχίσει να μπαίνει από τα ανοικτά παράθυρα της εξέλιξης. Θα υπάρξουν αντιδράσεις και δυστυχώς κάποιοι θα βρεθούν να αιωρούνται ανάμεσα στο χθες και το αύριο, σε μία ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν κοντά τους κάτι που γνωρίζουν καλά... το παρελθόν.

Το 5 είναι ο αριθμός της μετάβασης, εφόσον βρίσκεται στο μέσον της αριθμητικής διάταξης, που αφορά τους κύκλους ζωής και είναι, από το 1 έως το 9. Έτσι οι πρώτοι 4 αριθμοί [1,2,3,4] αποτελούν τις γνώσεις που έχει πάρει το [5], για να τις αναδείξει στις επόμενες χρονιές, δηλαδή στο, [6,7,8,9]. 

Τώρα βλέπουμε ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή, που θα πρέπει να αξιοποιήσει τις γνώσεις τις και ότι έχει διδαχθεί από την [Ιστορία], για να προχωρήσει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο άνθησης, του Νέου κόσμου.

Και επειδή οι τέσσερις αριθμοί της χρονιάς 2021, τελειώνουν με τον αριθμό [1], δείχνει ότι τα νέα ξεκινήματα θα αρχίσουν να διαφαίνονται προς το τέλος της χρονιάς και θα έχουν επιτυχία, όταν μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να μοιραζόμαστε τις ιδέες και και να νιώθουμε ευτυχείς μέσα σε ένα σύνολο.

Να μην αφήσουμε το [0], να προκαλέσει το τέλος και την αποτυχία, που βιώσαμε την προηγούμενη χρονιά, αλλά να κερδίσουμε μέσα από την καλή συνεργασία, τον αλτρουισμό και την καλή κρίση.

Το [21] στο τελείωμα της αριθμητικής διάταξης της χρονιάς, είναι μυστικός αριθμός της κοσμικής συνείδησης, όπου το 2 είναι η θηλυκή ενέργεια του σύμπαντος, που εκπροσωπεί την διαίσθηση, την φαντασία και το 1 είναι η αρσενική ενέργεια του σύμπαντος, που εκπροσωπεί την δράση και την αποφασιστικότητα.

Η χρονιά αυτή έχει να μας μάθει πολλά, ενώ το σίγουρο είναι ότι, οι αλλαγές στις ζωές μας θα έρθουν, είτε το θέλουμε είτε όχι.

pronews.gr

Διαβάστηκε 838 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 20:40
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News