Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 19:24

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1 (Δηλώσεις παικτών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μανθάτης: «Ήθελα σέντρα αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!»

Ο Γιώργος Μανθάτης μετά τη νίκη του Παναιτωλικού σε βάρος του ΟΦΗ, παραδέχθηκε ότι το πανέμορφο γκολ ισοφάρισης του ήταν… σέντρα.

Ειλικρινής, πλην ιδιαίτερα χαρούμενος ο νεαρός μεσοεπιθετικός και δικαιολογημένα.

Τα όσα δήλωσε αναλυτικά στην κάμερα της Nova:

«Καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε υγεία. Το να ντεμπουτάρεις και να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Ήθελα δυνατή σέντρα, αλλά αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, είναι γκολ. Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για μένα, διότι αγωνιζόμουν Κύπρο.

Έλυσα το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τρεις μήνες ήμουν χωρίς ομάδα. Έκανα προπονήσεις μόνος μου, δε γινόταν να διατηρηθώ έτσι χωρίς αυτές. Ήρθα σε ομάδα με καλό κλίμα και προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λιάβας: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα»

Ο Γιώργος Λιάβας μετά το πρώτο του επαγγελματικό γκολ στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ, δεν βρήκε… λόγια για να περιγράψει το συναίσθημα.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Πραγματικά το να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα είναι… δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο συναίσθημα σαν αυτό. Σε ένα ματς όπως αυτό, έτσι όπως ήρθε. Μετά το πέναλτι ειδικά δεν το πιστεύαμε πολύ, αλλά το πήραμε.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να τελειώνουμε τις φάσεις, και να μην δεχόμαστε τόσες στην άμυνα. Πληγή τα πέναλτι, μπορεί να καθορίσουν ένα ματς όπως με τον Άρη. Είχαμε αυταπάρνηση μέχρι το τέλος, αυτό κρατάω.

Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, ήταν λογικό που απογοητευτήκαμε μετά το πέναλτι. Χρειαζόταν κάποιος να μας παρασύρει. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Έχουμε καλή ομάδα και έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.