Κυριακή, 12η Μαίου 2024  8:18 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 20:05

Χ-αρούμενος στα Περιβόλια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός σε μία κακή εμφάνιση κατάφερε να φύγει από τα Περιβόλια με το βαθμό της ισοπαλίας παρόλο που από το 50’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες!

Ο Κυριακίδης κατέβασε ρολά και ο Μαρκόφσκι τιμώρησε τον Πλατανιά στο 87!


Πόσο πήγαμε;
Ισοπαλία 1-1.

Ποιος τα έβαλε;
Ο Γουνδουλάκης στο 7’ της αναμέτρησης. Βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ και το έστειλε στα δίχτυα του Κυριακίδη που δεν μπόρεσε να το εξουδετερώσει.
Ο Φερέιρα εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαρκόφσκι στο 87’ πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους στην μικρή περιοχή και έφερε το παιχνίδι στα ίσια!


Πως τα πήγε ο Παναιτωλικός;

Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά να είναι πιο ζωηρός και να πατάει περισσότερο περιοχή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με τον Γουνδουλάκη στο 7’ να σουτάρει ανενόχλητος έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Πλατανιάς από την αρχή κατάφερε να αναλάβει τα ηνία του παιχνιδιού τα οποία κράτησε ξεκάθαρα μέχρι το 35’. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό κατοχής της μπάλας χωρίς όμως να βγει με αξιώσεις μπροστά και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στο α’μέρος είναι χωρίς σκέψη ο Κυριακίδης που 3 φορές πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις και έδωσε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο β΄μέρος.

Με λίγα λόγια, στο ά’ μερος ο Παναιτωλικός πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το σκορ του ημιχρόνου που σε καμία περίπτωση δεν τον αδικεί.
Το β’ ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναιτωλικό αφού είδε στο 50’ τον Μουνιός να δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα.
Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι μέχρι το 87’ έδειχνε πως έχει κριθεί αφού ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να βγει στην επίθεση με αξιώσεις. Από την άλλη ο Πλατανιάς με αριθμητικό πλεονέκτημα έδειχνε πως θέλει να διαχειριστεί το προβάδισμα στο σκορ και δεν είχε τόσο επιθετική διάθεση. Ο ρυθμός σε σύγκριση με το α’ μέρος ήταν πεσμένος .
Ο Παναιτωλικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 87’ κατάφερε με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να φύγει από τα Περιβόλια με το βαθμό της ισοπαλίας!

Φάσεις είχαμε;

Στο α’ ημίχρονο ο Παναιτωλικός έχασε 2 καλές ευκαιρίες ενώ ο Πλατανιάς 4 πολύ καλές και πέτυχε ένα γκολ.
Συγκεκριμένα:
2’ Πλασέ του Μουνάφο μέσα από την περιοχή θα περάσει ελάχιστα άουτ.
6' Απάντηση για τον Παναιτωλικό με τον Κάπελ. Μετά την πάσα του Μάκου, ο Κάπελ θα κρατήσει την μπάλα έξω από την περιοχή, θα κάνει το δυνατό σουτ και ο Σωτηρίου θα διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.
7' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά. Ο Γουνδουλάκης ανενόχλητος έξω από την περιοχή θα κάνει δυνατό ευθύβολο σουτ και θα ανοίξει το σκορ για την ομ
18' Ο Κυριακίδης θα εξουδετερώσει το σουτ του Αποστολόπουλου που μπήκε στην περιοχή ύστερα από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.
35' Με ακόμη μία μεγάλη απόκρουση ο Κυριακίδης κρατάει το σκορ στο 1-0. Ο Κουλιμπαλί από τα πλάγια θα βρει τον Ράμος επίσης στα πλάγια, αυτός τον Ράμος μέσα στην περιοχή και ο Ράμος με ωραίο τακουνάκι θα στρώσει στον Μιλούνοβιτς του οποίου το πλασέ θα εξουδετερώσει ο προστάτης μας, ο Κυριακίδης!
40' Ο Μουνιός με ωραία κεφαλιά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ωραία εκτέλεση φάουλ του Κέβιν αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
45+' Τεράστια ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Ράμος να νικιέται από το ένα μέτρο αρχικά από τον Κυριακίδη και στην συνέχεια από τον Κουτρουμάνο

Β’Ημίχρονο

61' Σέντρα του Μουνάφο στην μικρή περιοχή, ο Ράμος θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Κυριακίδης έχει κατεβασμένα τα ρολά και θα κρατήσει το 1-0!
63' Ο Κλέσιο μέσα στην περιοχή, θα χάσει καλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στέλνοντας με σουτ την μπάλα άουτ.
87' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛ!! Ο Φερέιρα εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έκανε το 1-1!
94' Για ακόμη μία φορά ο Κυριακίδης με ωραία προσπάθεια «έβγαλε» το δυνατό σουτ του Ράμος.


Κάρτες :

Πλατανιάς:
Κίτρινη: 38' Γκνιάτιτς, 42' Αποστολόπουλος
Κόκκινη:-
Παναιτωλικός:
Κίτρινη: 43’ Πάουλο, 77’ Μαρκόφσκι, 88’ Παπάζογλου
Κόκινη: (23’+ 51') Μουνιός

Ενδεκάδες:
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (19’ Δημήτρης), Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (79’ Ανγκούλο) , Μιλούνοβιτς (65' Ο Μενδρινός), Ράμος

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Μάρτιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (69’ Φερέιρα), Ρουσκουσέδα (63’ Κλέσιο) , Κάπελ(75’ Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόφσκι
Αναρτήθηκε από Panaitolikos1926.GR στις 7:19 μ.μ.


http://panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1980 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.