Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:57 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 18:31

Παναιτωλικός: Επιστρέφει αυτός που έλειψε τόσο πολύ…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά γενική ομολογία ο παίκτης που έλειψε περισσότερο από την ομάδα το τελευταίο δίμηνο ήταν ο Νίκολας Ματσόλα. Ο Αργεντινός φορ πήγε πολύ καλά στα πρώτα ματς που έδωσε στη χώρα μας και ο τραυματισμός του στα μέσα Οκτωβρίου ήταν μεγάλο πλήγμα.

Πλέον ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Παναιτωλικού, βάζοντας υποψηφιότητα να τον δούμε ξανά αγωνιζόμενο με τα κυανοκίτρινα στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση είναι και ο Αλέξανδρος Μαλής, που προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα, οπότε αναμένεται να δώσει βοήθειες στην αμυντική γραμμή. Απ’ την οποία θα συνεχίσει να απουσιάζει για αρκετές μέρες ακόμα ο πιο έμπειρος, ο Τέλης Καρασαλίδης.

Είναι ο μοναδικός που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις που ξανάρχισαν μετά τα Χριστούγεννα και θα γίνονται καθημερινά έως και το Σάββατο. Νέο πρόσωπο σ’ αυτές είναι ο Μανθάτης που υπέγραψε συμβόλαιο πριν λίγες μέρες.  

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.