Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:14 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 18:30

Θα ζητήσει κάποιος το αυτονόητο για την περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aκούγαμε τις προάλλες στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου την αγωνία όλων για το Νοσοκομείο Αγρινίου και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία. Για το πως θα στηριχθεί το Νοσοκομείο, για το τι μπορεί να κάνει ο Δήμος, για το τι έπρεπε να είχε κάνει το ίδιο το Νοσοκομείο και τη έπρεπε να είχε κάνει το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση γενικότερα. Και όλα αυτά βέβαια με σκοπό να προστατευτεί ο κόσμος από την πανδημία.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε σε πολλές πόλεις της περιφέρειας να γίνονται drive through τεστ, να γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε πλατείες. Έλεγχοι που μπορεί φυσικά να χαρακτηρίζονται από μια μεγάλη τυχαιότητα, αλλά σε κάποιο βαθμό βοηθούν και αυτοί. Για παράδειγμα, τέτοιους ελέγχους είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο.

Στο Δήμο Αγρινίου δεν έχει σκεφτεί κανείς να ζητήσει να γίνουν τέτοιοι έλεγχοι στο Αγρίνιο; Όταν όλο το προηγούμενο διάστημα η πλειοψηφία των κρουσμάτων της Αιτωλοακαρνανίας εντοπίζονται στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, εδώ δεν είναι που έπρεπε να είχαν γίνει περισσότερες ενέργειες επιδημιολογικής επιτήρησης; Αν λοιπόν στο Δήμο Αγρινίου θέλουν να προσφέρουν κάτι, ας αφήσουν το Νοσοκομείο και ας παρέμβουν στο Υπουργείο Υγείας και στον ΕΟΔΥ να γίνουν περισσότεροι ελέγχοι στην περιοχή.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 626 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.