Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:07 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 18:20

Παναιτωλικός: Κνετ ή Μελίσσας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κρίστοφερ Κνετ μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει πλέον μπροστά του ένα δίλημμα στην επιλογή τερματοφύλακα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα: Κνετ ή Μελίσσας;

Ο πρώτος όχι μόνο έπαιξε βασικός τα 11 πρώτα ματς, αλλά ίσως είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναιτωλικού φέτος. Με σωρεία επεμβάσεων και με σταθερότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ο Μελίσσας έμεινε στον πάγκο περιμένοντας την ευκαιρία. Τη βρήκε στο τελευταίο παιχνίδι στο Βόλο. Κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, άρα και αγωνιστικό ρυθμό. Όμως έκανε τέλειο παιχνίδι, πέρα από την απόκρουση πέναλτι.

Με την εικόνα που έχουμε έως τώρα φαίνεται ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων. Μεγάλη υπόθεση για κάθε ομάδα. Πολύ μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς το τεράστιο πρόβλημα που είχε πέρσι και εν πολλοίς οι αδυναμίες του στη “θέση Νο1” τον οδήγησαν στα Play-out με χαμηλή βαθμολογία.

Μακάρι να διατηρηθούν και οι δύο στην κατάσταση που είναι έως τώρα και ας έχει ο Δέλλας μόνιμο δίλημμα…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.