Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:24 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 20:18

Νίκος Μελίσσας: «Θα πάμε ακόμη καλύτερα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στον Βόλο ήταν ο Νίκος Μελίσσας. Ο 27χρονος γκολκίπερ μίλησε στο gazzetta.gr τόσο για το χθεσινό ματς, όσο και για την επόμενη ημέρα των «κυανοκίτρινων».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής (13/12) αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ήταν ο Νίκος Μελίσσας, καθώς ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε, μεταξύ άλλων, πέναλτι του Ουάρντα και κράτησε το «μηδέν» για την εστία του. Σε ένα ματς όπου τα «καναρίνια» απέσπασαν τελικά τον βαθμό (0-0) παρότι έπαιζαν  με 10 παίκτες από το 28’. Η εμφάνιση/παρουσία του επισκίασε, και λογικά, τα πάντα, εκείνος όμως μέσω του gazzetta.gr τόνισε πως σημασία έχει το σύνολο και όχι η ατομική εμφάνιση. «Ο σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Αυτό μετράει. Να φτάσει στον στόχο της», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο έμπειρος κίπερ δεν ήταν πέρσι στα «καναρίνια», όμως ξέρει για τη δύσκολη χρονιά που πέρασαν, αφού εξασφάλισαν την παραμονή τους στο φινάλε των τότε play out. «Δεν υπάρχει άγχος και δεν σκεφτόμαστε τι συνέβη πέρσι. Πρέπει να το αποτινάξουμε αυτό. Να φύγουμε από την περασμένη σεζόν. Το μέτρο σύγκρισης να μην  είναι η εκείνη, αλλά πώς θα πάμε ακόμη καλύτερα. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρσι, αλλά πώς θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Αλλωστε δεν κρύβει πως ήδη περνά μια χαρά στο Αγρίνιο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Μας παρέχει τα πάντα και δουλεύουμε πολύ καλά. Η εικόνα μας θα βελτιωθεί στο μέλλον και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Θα το δείτε». 

Οσο πάντως και να κρατά ο ίδιος χαμηλούς τόνους, πάντα η απόκρουση ενός πέναλτι, ιδιαίτερα μάλιστα όταν διαμορφώνει αποτέλεσμα, αποτελεί σημείο αναφοράς. Η ερώτηση για το αν υπάρχει… μυστικό της επιτυχίας φαντάζει εύλογη. «Αναζητάς τρόπους πώς μπορείς να αποκρούσεις. Μπορεί να κάνεις… ψυχολογικό πόλεμο στον παίκτη που το εκτελεί, να τον κατευθύνεις σε μία γωνία ή και να τον έχεις ΄διαβάσει’. Δεν θέλω να μιλάω για μένα, αλλά επειδή πολλοί το ρωτούν για τη φάση με τον Ουάρντα, ήξερα πως πέρσι είχε κάνει δύο πέναλτι σε αυτή τη γωνία. Είναι όλα μαζί», ήταν τα λόγια του. 

Οσο για τη φράση κλισέ «ο τερματοφύλακας δεν έχει να χάσει τίποτα σε ανάλογες φάσεις», εκείνος την «ερμηνεύει» διαφορετικά. «Κοίτα θεωρητικά αν το πιάσεις είναι επιτυχία, ενώ αν δεχθείς το γκολ δεν θεωρείται αποτυχία. Εχεις μόνο να κερδίσεις. Ή γίνεσαι ήρωας ή δεν… ανοίγει ρουθούνι (σ.σ. γέλια). Ομως το βασικότερο είναι αυτό που είπα στην αρχή. Η ομάδα πήρε αποτέλεσμα και αυτό κυρίως είναι που με ικανοποιεί». 

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 609 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.