Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 14:20

Μεσολόγγι: Η ανάρτηση του team manager που δείχνει πολλά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο team manager του Μεσολογγίου έβαλε τα… πράγματα στη θέση του με μία ανάρτηση, λέγοντας πως κανείς δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ηττήθηκε από το Λαύριο αλλά το θέμα της ημέρας στην ομάδα του Μεσολογγίου είναι τα θέματα των Αγραβάνη, Μάθις και Φέργκιουσον που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στα social media ο team manager της ομάδας και ένας άνθρωπος που έζησε τον Τρικούπη από την… επανίδρυση του στο Β’ τοπικό μέχρι την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια ο Νικός Κλάδης: «Κανένας μα κανένας πάνω από την ομάδα…. Συνεχίζουμε!!!»

Δείγμα του ότι η ομάδα του Μεσολογγίου είναι αποφασισμένη να μην καταπατήσει καμία από τις αρχές της όσον αφορά την πειθαρχία και την λειτουργία του συλλόγου για κανέναν παίκτη όσο σημαντικός και να είναι αγωνιστικά. Αρχές που την έφεραν μέσα σε 5 χρόνια από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ να βρίσκεται στην Basket League.

Πηγή: basket247.gr – Μιχάλης Σταμουλάκης

 
 
Διαβάστηκε 589 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.