Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:10 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 12:59

Στήριξη στην προπονητική κοινότητα ζητεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στήριξη στους επαγγελματίες προπονητές της Super League 2 και της Football League, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς και όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων εκφράζει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, ζητεί από τους αρμόδιους φορείς «να σκύψουν στα προβλήματα όλων των προπονητών ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης με στόχο να ανταπεξέλθει η προπονητική κοινότητα, όπως και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας λόγω της πανδημίας η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) συμπαραστέκεται και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τους συναδέλφους επαγγελματίες προπονητές της Super League 2 και της Football League, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς και όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων, οι οποίοι τηρούσαν ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την πολιτεία μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων τους. Στέκεται αρωγός στα ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και στα ερωτηματικά που γεννούνται καθημερινώς σχετικά με την επόμενη ημέρα.

Θα θέλαμε, λοιπόν, οι αρμόδιοι φορείς να σκύψουν στα προβλήματα όλων των προπονητών ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης με στόχο να ανταπεξέλθει η προπονητική κοινότητα, όπως και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι προστατεύουμε τα μέλη μας και αγωνιζόμαστε για κάθε δικαίωμά τους γιατί προπονητής σημαίνει

Μόρφωση – Αξιοπρέπεια – Περηφάνια – ΗΘΟΣ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 464 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 23:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.