Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:55

Παπαναστασίου : Παράδειγμα της αξίας των Τμημάτων του Αγρινίου ο αντιπρύτανης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Πανεπιστήμιο οι άνθρωποι της Πρυτανικής Αρχής έφαγαν άγριο «στρίμωγμα» από τους αυτοδιοικητικούς. Με προεξάρχοντα τον Περιφερειάρχη που με νόημα υπενθύμισε ότι το Πανεπιστήμιο έχει πολλαπλάσια έσοδα από την Περιφέρεια μέσω διαφόρων προγραμμάτων, παρά από το ίδιο το Κράτος και την τακτική επιχορήγηση.

Ο Γ. Παπαναστασίου όμως θέλοντας να καταδείξει την αναγκαιότητα στήριξης των Τμημάτων που εδρεύουν εκτός Πάτρας, είπε πως τα Τμήματα αυτά αξίζει να στηριχθεί γιατί παράγουν επιστημονικό έργο, παράγουν έρευνα και αναδεικνύουν ακαδημαϊκούς. Για αυτό το τελευταίο έφερε ως παράδειγμα τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Παναγιώτη Δημόπουλο, θυμίζοντας σε όλους ότι ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα ως μέλος ΔΕΠ στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Αγρινίου και στη συνέχεια «μεταπήδησε» σε τμήμα της Πάτρα και σήμερα είναι αντιπρύτανης του Ιδρύματος.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 869 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.