Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 19:50

Αγρίνιο: Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στην περιοχή του Αγρινίου. Τι άτομα ζητούνται, πού θα στείλετε βιογραφικό:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ καταστημάτων στην περιοχή του Αγρινίου αναζητά ζαχαροπλάστη με προϋπηρεσία τουλάχιστον 7 ετών στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ καταστημάτων στην περιοχή του Αγρινίου αναζητά Μηχανολόγο Μηχανικό Μηχανημάτων με κυρίες αρμοδιότητες την επίβλεψη και συντήρηση μηχανημάτων παραγωγής. Απαραίτητα προσόντα: Αντίληψη σε μηχανολογικές εργασίες και προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή (13/11) στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
agriniovoice.gr
 
Διαβάστηκε 676 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία