Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 18:01

Ποια γυναίκα πρότεινε ο Τσίπρας για υπουργό Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνά Λινού πρότεινε ως μία από τις πιθανές επιλογές για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας πριν από λίγο στη βουλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε την πρόταση του για τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τον πρωθυπουργό «να συμφωνήσουμε όλοι μας σε έναν υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής με γνώση αξιοπιστία και εμπειρία που θα θέσει σε εφαρμογή το έκτακτο σχέδιο» που θα έχουν συμφωνήσει οι πολιτικές δυνάμεις.

Κύριε Κικίλια δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας. Κρυφτήκατε πίσω από έναν άξιο επιστημονα τον κ. Τσιόδρα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας: «8 μήνες ήσασταν εξαφανισμένος και έρχεστε στο και 5 να κατηγορήτε την αντιπολίτευση».

Αν συμφωνήσετε, στην ενίσχυση του ΕΣΥ, στο πάγωμα των αντιλαϊκών σας νομοσχεδίων (πχ πτωχευτικό νόμο) και να παγώσετε το σχεδιασμό σας να φέρετε προς ψήφιση ένα αντεργατικό νομοσχέδιο, υπάρχουν άνθρωποι για αυτό το ρόλο είπε ο κ. Τσίπρας συμπληρώνοντας:

«Θα σας πρότεινα την Αθηνά Λινού καθηγήτρια Ιατρικής. Δεν ήταν απούσα, ήταν παρούσα. Έλεγε παντού προσοχή και μάσκες. Ελάτε να βρούμε κάποιον άλλο αν θέλετε».

Πηγή: in.gr

Διαβάστηκε 498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/