Τετάρτη, 28η Ιουλίου 2021  5:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 19:00

Έγκριση δύο θέσεων μονίμων για τον Δήμο Ξηρομέρου, για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την έγκριση τον περασμένο Ιούλιο (δείτε εδώ) από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο Ξηρομέρου, δύο θέσεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η νέα δημοτική αρχή και αφορούσε τις θέσεις:
ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό (Τεχνική Υπηρεσία).
ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού (Οικονομική Υπηρεσία).
είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι ήρθε νέα έγκριση για άλλες δύο θέσεις:
ΠΕ Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου (Τεχνική Υπηρεσία).
ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού (Οικονομική Υπηρεσία).
Οι 4  αυτές θέσεις, θα καλυφτούν μέσω ΑΣΕΠ, λογικά μέσα στο 2021, με σχετική προκήρυξη και διαγωνισμό που αναμένεται για προσλήψεις στους ΟΤΑ και όταν συμβεί αυτό, ο Δήμος Ξηρομέρου θα πάψει να ζητά υποστήριξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσολογγίου.
Προσωπικά θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος για την νέα δημοτική αρχή το συμμάζεμα στα οικονομικά του Δήμου, η τάξη και το νοικοκυριό.
Επίσης είναι μονόδρομος η δομική λύση των προβλημάτων, η ενίσχυση των σαφώς υποστελεχωμένων υπηρεσιών, που στο παρελθόν δεν έγινε καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε οι υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργήσουν πολύ καλύτερα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών, να ενισχυθεί η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.
Δείτε εδώ τις δύο θέσεις.

mytikaspress.blogspot.com

Διαβάστηκε 362 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα