Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:02 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 18:14

Οριστική η απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της ανάβοντας το πράσινο φως για παρουσία του κόσμου στα γήπεδα με 10% ανά Θύρα. Πιλοτική εφαρμογή στα ευρωπαϊκά ματς των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Λευκός καπνός από την αρμόδια επιτροπή των γιατρών / λοιμωξιολόγων για το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ποσοστό 10% ανά κερκίδα και για μάξιμουμ 3.500 θεατές ανά γήπεδο. Η συνεδρίαση των αρμοδίων γιατρών άλλωσε ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σε πρώτη φάση το πλάνο είναι να εφαρμοστεί πιλοτικά για τις προσεχείς εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ εναντίον της Μαρσέιγ και της Ομόνοιας αντίστοιχα. Στη συνέχεια να γίνει αυτό και με δύο αναμετρήσεις της επόμενης (6ης) αγωνιστικής στη Super League Interwetten. Είναι δε πιθανό το ένα εκ των δύο ματς που θα γίνει με κόσμο να είναι το Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Ένα 2ο ματς ενδέχεται να είναι το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ.

Είναι επίσης πιθανό να προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Ανακοινώσεις διά στόματος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 512 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.