Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 18:14

Κοινότητα Μεσολογγίου: Συνελεύσεις γειτονιάς για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της ανανέωσης των προτάσεων του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το Συμβούλιο Κοινότητας για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βρεθεί σε κάθε γειτονιά.

Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά μπορούν να στείλουν τα προβλήματα της γειτονιάς τους και τις προτάσεις τους με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλο το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα τεθεί υπόψη της Επιτροπής Διαβούλευσης για την διαμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος 2021.

Το Συμβούλιο Κοινότητας τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βρεθεί στις εξής γειτονιές:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 18.30 στα Ανατολικά Αλίπεδα,
Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11.00 στην Καλλονή,
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 18.00 στην Αγριλιά.

“Μπορείτε επίσης να μας καλείτε στο 6978539302 για να κανονίσουμε μία συνάντηση από κοντά.

Οι επόμενες συναντήσεις και ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες” καταλήγει η ανακοίνωση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 422 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News