Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 13:08

Αγρίνιο: «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο και σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα

Το 1o Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου και οι Έλληνες Πρόσκοποι διοργάνωσαν πανελλήνιο Open Day, με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» και με αφορμή την διοργάνωση αυτή προσκάλεσαν κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τη δράση και τα προγράμματα της μεγαλύτερης κίνησης για νέους στην πατρίδα μας και παγκόσμια.

Γιορτάζοντας τα 110 χρόνια Ελληνικού Προσκοπισμού, τα Προσκοπικά Συστήματα σε πάνω από 350 σημεία της ελληνικής επικράτειας, όπως και στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, προσκάλεσαν γονείς, νέους και παιδιά να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι πρόσκοπος! Επίσης οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν μοναδικά προσκοπικά παιχνίδια, αλλά και να ενημερωθούν πως ο προσκοπισμός επιδρά θετικά στη ζωή των νέων και πως οι Έλληνες Πρόσκοποι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου!!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.