Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:03 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 09:47

Νεα ομάδα απο το Κέντρο Πρόληψης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ. : "Θέματα σχέσεων και επικοινωνίας στο ζευγάρι"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ, ξεκινά νέα ομάδα για ζευγάρια. 

Στόχος της Ομάδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων για ζητήματα καθημερινότητας, σχέσεων και επικοινωνίας καθώς και η βελτίωση του συντροφικού ρόλου. Η θεματολογία των συναντήσεων θα προσδιοριστεί  με βάση τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Η ομάδα θα έχει διάρκεια 2 μήνες (σύνολο συναντήσεων: 8) και οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη - αρχίζοντας από 21/10, και ώρες 18:00 μ.μ. 19:45 μ.μ., στο Αγρίνιο, στην αίθουσα Εκπαίδευσης του Κέντρου Πρόληψης (Φλ.Καραπαπά 3, 3ος όροφος).

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα

Υπεύθυνος Ομάδας: Χάρης Λουκίδης, Ψυχολόγος, MSc.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από Παρασκευή 02/10 έως και Δευτέρα 12/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

(Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος).

Διαβάστηκε 550 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.