Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 11:53

Η θεατρική παράσταση «Ο Ναυτικός και ο Φάρος» στο θεατράκι του Αγίου Κων/νου (Δευ 28/9/2020 21:15)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το  Δη.Πε.Θε. Αγρινίου και η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,  παρουσιάζουν  το έργο του Κόνορ Μακφέρσον «Ο Ναυτικός και ο Φάρος», σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση,  τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στο θεατράκι του Αγίου Κωνσταντίνου πίσω από την εκκλησία, στις 9.15 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

μετάφραση / διασκευή / σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

σκηνικά : ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΤΣΙΣΤΑΣ

φωτισμοί : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

παίζουν:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΒΙΓΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ  ΠΑΠΑΓΡΙΒΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ

λίγα λόγια για την παράσταση:

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας. Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά. Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Διαβάστηκε 759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.