Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:13 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 23:55

DEATHCRAEFT – album "On Human Devolution"...(27 Ιουλίου 2020, self-release)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

SPREADING LIES – LYRIC VIDEO

DAYDREAMING IN THE ABYSS - (Official - Audio/Lyric Video)

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/deathcraeft/

https://deathcraeft.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/channel/UCdP4UPtcf5twvFCJ4F_7rAw

ΒΙΟ

Οι Deathcraeft είναι μία thrash/death metal μπάντα με έδρα την Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2017 από τον κιθαρίστα Κώστα Καλαμπόκα – ο οποίος  μέτα την αποφοίτησή του απο το Berklee College of music επιχειρεί ως ιδιοκτήτης στουντίου ηχογράφησης και παραγωγής στα Ιωάννινα . Έχοντας κάνει παραγωγές για διάφορες μπάντες της Ελλάδας αλλά και του  εξωτερικού καλεί τον Γιάννη Χιονίδη (ντράμερ του progressive death συγκροτήματος Echidna) και τον τραγουδιστή Νίκονα Τσολάκο και ηχογραφεί το debut album των Deathcraeft "On Human Devolution".

Πρόκειται για ένα concept album βασισμένο στις νουβέλες του H.P. Lovecraft και την Cthulhu  μυθολογία, αλλά με κοινωνικοπολιτικά στοιχεία στον πυρήνα του.

Οι Deathcraeft είναι μεν ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο στούντιο, αλλά τα μέλη του προετοιμάζονται για τα live shows που θα ακολουθήσουν μετά την κυκλοφορία του  πρώτου τους άλμπουμ.

Το "On Human Devolution" κυκλοφόρησε στο bandcamp (https://deathcraeft.bandcamp.com/) 5 Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει από το  distrokid σε όλες τις digital streaming πλατφόρμες (Spotify, Amazon, iTunes) στις 27 Ιουλίου. Θα είναι διαθέσιμο σε CD τον Σεπτέμβριο 2020.


Μέλη:
Κώστας Καλαμπόκας – Κιθάρες, Μπάσο

Νίκονας Τσολάκος – Φωνή

Γιάννης Χιονίδης - Τύμπανα

Διαβάστηκε 1029 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία