Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 12:11

Ζέτα Μακρυπούλια: Επιστροφή στις ρίζες! Εξόρμηση στο χωριό με τους γονείς της (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου να κάνει πρεμιέρα για τέταρτη χρονιά με το «Rouk Zouk», ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια πρόλαβε να κάνει ακόμη μία καλοκαιρινή εξόρμηση. Μετά τις αξέχαστες καλοκαιρινές της διακοπές σε Καλαμάτα και Κύθνο μαζί με τους φίλους της, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ηθοποιός υποδέχτηκε το φθινόπωρο από το χωριό της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια περνάει τις τελευταίες ζεστές μέρες του χρόνου στην Ποταμούλα στην Αιτωλοακαρνανία, εκεί που έζησε τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη που επέστρεψε στις ρίζες της και της ήρθαν στο μυαλό όλες οι ανέμελες αναμνήσεις από τις διακοπές της στο χωριό με την οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μερικά μέρη από τον τόπο της, την πλατεία του χωριού της αλλά και τη «μελίστα» εκεί που έπαιζε ως κορίτσι. Μάλιστα, πόζαρε και με τους αγαπημένους της γονείς, Κική και Κώστα Μακρυπούλια, οι οποίοι πόζαραν γεμάτοι περηφάνια με την ταλαντούχα κόρη τους!

Μια vintage φωτογραφία με τον προπάππου της και την προγιαγιά της

tlife.gr

Διαβάστηκε 1123 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.