Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  5:19 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 19:46

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram: Φωτογραφίστε τις λίμνες του δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης των λιμνών της Ελλάδας το Δίκτυο  Πόλεων με Λίμνες και η Ance Ngo διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, μέσω Instagram. Ο Δήμος Αγρινίου  ως μέλος του Δικτύου συμμετέχει στο διαγωνισμό φωτογραφίας.

«Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Aγρινίου, προωθεί τον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις λίμνες της Ελλάδας, που διοργανώνει η μη Κυβερνητική Οργάνωση Ance Ngo.Ο Δήμος Αγρινίου είναι ο τόπος των λιμνών, έχει τη Τριχωνίδα και άλλες φυσικές και τεχνητές λίμνες, σπάνιας ομορφιάς και πέρα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες  που θα ανέβουν στο Instagram, πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προβληθούν και να αναδειχθούν οι μοναδικές ομορφιές του τόπου μας, τα αναπτυξιακά μας χαρακτηριστικά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και πάνω από όλα το υγρό στοιχείο που είναι πλούσιο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και Γ.Γ του Δικτύου, κ. Δημήτριος Σκορδόπουλος.

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός.

Φωτογραφίζετε μια λίμνη του Δήμου Αγρινίου και την ανεβάζετε στο Instagram με το hashtag #lakeme.

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε φωτογραφικό λεύκωμα με αναφορά ονόματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

-Η φωτογραφίες να είναι από λίμνες

-Το Instagram Account σας να είναι public.

Συμμετοχές έως και τις 29/02/2016.

 

Διαβάστηκε 1280 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.