Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  11:39 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 19:32

Παναιτωλικός-Καλλονή (1-0) Τι δήλωσαν οι προπονητές (+βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γ. Μαντζουράκης: Ποτέ δε μιλάω για ουρανούς και φεγγάρια!

b6d02457-132a-434b-b8cc-39f914b22400

 

 

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού Γ. Μαντζουράκης στο περιθώριο της νίκης με την Καλλονή. Ο κ. Μαντζουράκης εστίασε στο άγχος που έβγαλε στο φινάλε του αγώνα η ομάδα του ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την πρώην του ομάδα την Καλλονή αλλά και για τον Βιγιαφάνιες που αποχωρεί, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φ. Κωστούλα . Αναλυτικά:

«Κάτι που αρχίσαμε πολύ ωραία και όμορφα το τελειώσαμε άσχημα. Μας στεναχώρησε λίγο γιατί αγχωθήκαμε καθώς δεν καταφέραμε να βάλουμε κι άλλα γκολ από τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Αγχώθηκε η ομάδα προς το τέλος και μπορούσε να μας στοιχίσει. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μας έλλειπαν τα εργαλεία να στηρίξουμε κάποιες αλλαγές. Στον πάγκο είχαμε τέσσερις αμυντικούς και δύο παιδιά μεσαίας γραμμής. Ούτε έναν επιθετικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έχουν συμπληρώσει τέσσερα αήττητα παιχνίδια. Κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια με αυτοσυγκέντρωση και πετυχαίνουν αυτό που βάλανε σαν στόχο.

Στεναχωριέμαι πράγματι για την Καλλονή που είναι σε αυτή τη θέση. Αγαπώ την ομάδα, τον κόσμο της και τον πρόεδρό της που πασχίζει σε ένα νησί μόνος. Θα τους συγχαρώ για την προσπάθεια. Παρ’ ότι τελευταίοι, κάνουν προσπάθεια να ενισχυθούν και να συνεχίσουν το βήμα τους. Αυτό που έγινε και δεν το κατάλαβαν πολλοί στην Ελλάδα, τα τριάντα τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας που μας έστειλε η Ουέφα συγχαρητήρια και εδώ δεν το κατάλαβαν. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω γι’ αυτό είμαι δεμένος μαζί τους».

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει και η ομάδα μπορεί και κερδίζει το άγχος (και τα παιχνίδια) ο κόουτς του Παναιτωλικού τόνισε:

«Έχουμε ένα πλάνο το οποίο το στηρίζουμε πιο επαγγελματικά. Σήμερα όμως δημιουργήθηκε και κάτι. Η θερμοκρασία ήταν 19 βαθμοί. Για μια ομάδα που κάνει προσπάθεια –γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά περισσότερα τρεξίματα από τον αντίπαλο- την καταπονεί. Εκεί, η αλλαγή της θερμοκρασίας έπαιξε ρόλο, κάτι που δεν θα το δώσει κανένας σημασία σε αυτό».

Για το αν ο Παναιτωλικός μετά τη σημερινή νίκη και μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση που υπάρχει μπορεί να κοιτάζει πιο ψηλά, κράτησε χαμηλούς τους τόνους τονίζοντας:

«Άστο να ξεκουραστούμε λίγο! Θα δούμε τι θα έρθει και πώς θα το εντάξουμε στην ομάδα…».

Για την έλλειψη επιθετικών που δεν είχε σήμερα στον πάγκο ενημέρωσε ότι ο Βασιλείου παρουσίασε ξαφνικό πυρετό με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής ενώ σε άλλη ερώτηση σχετική πάλι με τους πιθανούς ψηλότερους στόχους του Παναιτωλικού από εδώ και στο εξής είπε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δε μιλάω για ουρανούς και φεγγάρια! Θα δούμε. Ας μην προτρέχουμε».

Για το αν υπάρχει στεναχώρια για τον Βιγιαφάνιες που αποχωρεί, σχολίασε:

«Βεβαίως. Είναι ένας καλός παίκτης που θα λείψει από την ομάδα ο οποίος έδινε χρώμα στο παιχνίδι μας. Βεβαίως και θα στεναχωρηθώ. Από τη στιγμή όμως που πήρε τα δικαιώματα ο Παναθηναϊκός και το παιδί ήθελε να πάει από τώρα, από τη στιγμή που πρόσφερε στην ομάδα του δίνεις και μια χάρη!».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση του agrinionews.gr να σχολιάσει την πρόσφατη τοποθέτηση του Φ. Κωστούλα που ουσιαστικά προανήγγειλε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από αυτή την τοποθέτηση του κ. Κωστούλα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια πραγματικά και είμαι ενθουσιασμένος από τη συνεργασία. Είναι πράγματι ένα κλαμπ σοβαρό ο Παναιτωλικός και όλοι μαζί όταν μας κυνηγάνε στενοχωριόμαστε και δουλεύουμε να αποτρέψουμε αυτή τη δυσκολία».

Π.Κ.

Καραγεωργίου: Το πρώτο ημίχρονο ήταν πισωγύρισμα

 

45fcc4f1-45e3-4255-8973-5e2fca7fa29a

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να πάρει η Καλλονή με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με τον προπονητή της ομάδας της Μυτιλήνης Ν. Καραγεωργίου να περιγράφει το πρώτο ημίχρονο ως πισωγύρισμα (έχοντας πολλά παράπονα από τους παίκτες του) τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει χάσει και με μεγαλύτερο σκορ. Αναλυτικά:
«Φεύγουμε στενοχωρημένοι από ένα όμορφο γήπεδο κι ένα ωραίο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε βέβαια να έχουμε χάσει και με μεγαλύτερο σκορ αλλά θα μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού να λειτουργήσουμε καλύτερα στην τελική προσπάθεια και να βάλουμε ένα γκολ που δεν θα έπαιζε τόσο πολύ μεγάλο ρόλο βαθμολογικά, αλλά στο ψυχολογικό κομμάτι θα ήταν ένα τεράστιο αβαντάζ. Οι παίκτες μου κάνουν λάθος που σκέφτονται με τον τρόπο του πρώτου ημιχρόνου. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Θα πρέπει αυτά τα παιδιά να καταλάβουν ότι παίζοντας με τη λογική του δευτέρου ημιχρόνου, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν όλες τις καταστάσεις, είτε παίζουμε με μια ισάξια ομάδα, είτε καλύτερη είτε και με τον πρωταθλητή, αυτή πρέπει να είναι η λογική μας. Δεν μπορεί να έχουμε πισογύρισμα και το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πισωγύρισμα για εμάς. Αιφνιδιαστήκαμε. Άλλα συζητήσαμε, άλλα είπαμε, διαφορετικά λειτουργήσαμε. Ελπίζω ότι τουλάχιστον θα είναι ένα μάθημα. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Πηγαίνει πολύ καλά και εύχομαι τα καλύτερα».

Π.Κ.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1406 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 23:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.