Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  3:25 μμ
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 17:29

Αντιπρόσωπος της ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ψάχνει άτομα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα στείλετε βιογραφικό

Υπαλλήλους για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων ζητά η ΟΨΟΝ Commerce, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ. Η αγγελία αναλυτικά:

Η ΟΨΟΝ Commerce, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ, ζητά υπαλλήλους για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων. Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας ή επιθυμία προς απόκτηση θα εκτιμηθεί. Επικοινωνία: Μιχαήλ Παναγόπουλος. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ: 6946 905162.


Περισσότερες θέσεις

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στο νέο φύλλο της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (17/7) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
agriniovoice.gr
 
Διαβάστηκε 2203 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία