Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:01 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 23:18

Τα συγχαρητήρια του ΓΕΛ Παραβόλας για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Παραβόλας συγχαίρουν τους φετινούς μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας για τις άριστες επιδόσεις τους και για τα γενικά τους αποτελέσματα.

Μέσα σε μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες, με ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και πρωτόγνωρες καταστάσεις οι μαθητές μας κατάφεραν να παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους, να  αριστεύσουν και να διαπρέψουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με την πρόσφατη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων η χαρά μας ήταν μεγάλη με τη διαπίστωση των άριστων βαθμολογίων όπως 18.200 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και 18.050 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) αλλά και με τις εξαιρετικές επιδόσεις όπως τα 17.225 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).  Συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά επίσης για την προσπάθειά τους.

Για τα παιδιά που ένοιωθαν ότι δεν ήταν η χρονιά τους, να θυμάστε, η ζωή είναι μπροστά σας.Κάποια στιγμή η ζωή σας δοκιμάζει και σας φαίνεται ίσως άδικη, αλλά έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να υψώσετε το ανάστημά σας και να ορθοποδήσετε πάλι. Θα τα καταφέρετε. Όλοι!!

Σας ευχόμαστε όλους Καλή πρόοδο στη ζωή σας και καλές επιλογές σε όλους!!!

Καλό καλοκαίρι και καλές, προσεκτικές διακοπές.

Η Δ/νση του ΓΕ.Λ Παραβόλας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 986 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.