Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 14:01

Αυτό το 50-50 θέλει;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πανιώνιος έχει παράπονα από τη διαιτησία και ζήτησε (λέει) διεθνείς διαιτητές για τα δύο τελευταία ματς. Εκείνα με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. Το 50-50 θέλει με διαιτησία… τύπου Σκουλά.

Όπως στον αγώνα του α’ γύρου στη Ν. Σμύρνη, όπου ο συγκεκριμένος διαιτητής φρόντισε να εξαφανίσει το -6 με το οποίο άρχισε ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα λόγω μη αδειοδότησης (για μια ακόμα χρονιά).

Γιατί επί της ουσίας αυτό έγινε. Διαμορφώνοντας τόσο απροκάλυπτα το αποτέλεσμα έδωσε 3 πόντους στον Πανιώνιο και αφαίρεσε 3 από τον Παναιτωλικό. Η ανησυχία στις τάξεις των “καναρινιών” για τον ορισμό του Ευαγγέλου ο οποίος εφάρμοσε τους δικούς του κανόνες στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Ακόμα κι αν αύριο δεν χρειαστεί να κάνει όσα ο Σκουλάς (ο οποίος συνεχίζει να σφυρίζει!!!), είναι πιθανόν να βάλει το χεράκι του για να ευνοηθεί ο… αδικημένος κυανέρυθρος της Super League.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1049 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News