Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:19 μμ
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 18:57

Συνέδριο Βιοτεχνολογίας στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διημερίδα με θέμα «Εφαρμοσμένη Βιοτεχνολογία, Βιοαποκατάσταση, και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης: Η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ βιομηχανίας και πανεπιστημίων» διοργανώνει το Εργαστήριο Μοριακής Γενετικής και Μικροβιολογίας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου Πατρών και το Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Φυτών και Περιβάλλοντος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου. 

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί 28-29 Ιανουαρίου 2016 στην πόλη του Αγρινίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα abbem.net.

Οι θεματικές ενότητες της διημερίδας είναι: (α) Omics in Biotechnology, (b) Applied Biotechnology, (c) Environmental Bioremediation, (d) Biodegradation of pesticides and applications, (e) Environmental Management of pesticides, and (f) Environmental Management and Crop protection methods.

Η εγγραφή στη διημερίδα είναι δωρεάν, ενώ με την λήξη των εργασιών θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1569 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News