Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  6:13 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 10:00

Πανελλήνιες εξετάσεις ΓΕΛ: Δεύτερη μέρα με θέματα μαθηματικών και αρχαίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανελλήνιες 2020: Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου, συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται σε θέματα Μαθηματικών και των Αρχαίων.

Οι μαθητές των ΓΕΛ θα κληθούν σήμερα, Τετάρτη 17/6, να εξεταστούν σε θέματα Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Την Τρίτη 16 Ιουνίου, διαγωνίστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας), με το οποίο ξεκίνησαν οι εξετάσεις για τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Στα ΕΠΑΛ, μετά την εξέταση των Νέων Ελληνικών (16/6), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στα Μαθηματικά ( Άλγεβρα) στις 18/6. Στη συνέχεια, από τις 20 έως και τις 30/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

Οι Πανελλήνιες 2020 ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για τα ΓΕΛ με το θέμα έκθεσης, μετονομασμένο βάσει του νέου τρόπου εξέτασης σε «Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία».

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 1176 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News